Χριστουγεννιάτικες ευχές της Senses Alert

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα.

Η «Στήλη» της Senses Alert που είναι πάντα δίπλα σας νοιώθει την ανάγκη, ιδιαίτερα σήμερα, να επικοινωνήσει με όλους εσάς που την διαβάζετε, για να σας στείλει τον χαιρετισμό της αγάπης της μαζί με τις πολλές ευχές της στον καθένα ξεχωριστά για υγεία πρώτα απ’ όλα, καθώς και δύναμη και κουράγιο στον αγώνα που καθένας μας παλεύει.

Το αληθινό μήνυμα της γέννησης του Χριστού που σε λίγο θα γιορτάσουμε είναι το μήνυμα της αγάπης χαρούμενο και λυτρωτικό. Από αγάπη στον άνθρωπο γεννήθηκε ο Χριστός στη γη και για να μας μάθει την αγάπη. Να αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Το μήνυμά Του μακάρι να φτάνει σε μας κάθε μέρα για να μεταμορφώνει τη ζωή μας και να ανοίγει τριγύρω μας απέραντους ορίζοντες επικοινωνίας ελευθερίας και ομορφιάς.

Μακάρι να μπορέσουμε να ακούσουμε με τα αυτιά της ψυχής – απείρως πιο πολύτιμα και απείρως σπουδαιότερα από τα σωματικά αυτιά . O Χριστός στα αυτιά της ψυχής των ανθρώπων μιλά και σ’ αυτά απευθύνεται και όχι στα σωματικά τα οποία μερικοί από μας – άγνωστο το θέλημα του Θεού για τον κάθε άνθρωπο τι θέλει να του μάθει και σε τι θέλει να τον εκπαιδεύσει – έχουμε στερηθεί στη γήινη πορεία μας.

Τα πολύχρωμα φώτα, τα στολίδια των ημερών, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα γιορτινά καραβάκια – ωραίο έθιμο της θαλασσινής πατρίδας μας – τα φαναράκια, τα λαμπερά λαμπιόνια, την χαρά της γέννησης του Λυτρωτή Χριστού θέλουν να εκφράσουν.

Όπως και τα τρίγωνα στα χέρια των μικρών καλαντιστών που με τις καθαρές παιδικές φωνές τους έρχονται στο σπιτικό μας το απόβραδο της παραμονής για να μας φέρουν, να μας αναγγείλουν την χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του Χριστού «Χριστός γεννάται σήμερον εν Bηθλεέμ τη πόλει αγάλλονται οι ουρανοί χαίρει η φύσις όλη», τραγουδούν τα παιδιά.

«Χριστός γεννάται δοξάσατε» ψάλλουν μέσα στις ολόφωτες εκκλησίες και χτυπούν οι καμπάνες το πρωινό των Χριστουγέννων.

Καλά Χριστούγεννα

Ανδρέας

Φίλοι μου οι ευχές μου φτάνουν σε σας με καθυστέρηση επειδή παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα ξαφνικά με το site.

Translate »